Ела с нас

Можеш да инициираш или да се включиш в солидарно събитие по много начини. Ето няколко от тях:


Доброволец

Ако за теб е вдъхновяващо и зареждащо да помогнеш на някой, да се забавляваш и да разшириш хоризонтите си... очакваме те :) Пиши ни, че искаш да дойдеш на някое от следващите събития, и ние ще те информираме кога, къде и как.


Участник


Ако си младеж с физически увреждания и искаш да сме заедно, ела на някое от нашите солидарни събития. Сигурно имаш някои въпроси, затова не се притеснявай да ни пишеш. Ще се радваме да ти отговорим и да те свържем с младежи, които вече са участвали.


Организатор


Организирай събитие в твоя град. Пиши ни и ние ще ти споделим нашия опит, ще ти изпратим совалките и ще отговорим на всичките ти въпроси. Идеята на този сайт е да провокира хора като теб да инициират солидарното общуване в своята общност.


Дарител


Ще бъдем благодарни, ако можете да помогнете финансово на подобни инициативи. Нуждаем се от средства за комуникации, за бензин, за транспорт на участниците, за изпращане на совалките до други организатори на подобни инициативи (надяваме се те да пътуват из страната и да се използват максимално ефективно) и за храна за всички участници в експедициите. Ще бъдете уведомени за какво точно е изразходвано вашето дарение. Ако имате въпроси, ще се радваме да се свържете с нас. Сметката на фондация "Заедно - общуване за подкрепа и развитие" може да намерите в края на тази страница.


Ще сме още по-радостни, ако ни дарите по една усмивка.

Глашатай


Разкажи на всички за нашата инициатива и ги запали за идеята. Пиши за солидарното общуване в блога си, във Facebook статуса си, в twitter и в другите безброй социални мрежи, които сме сигурни, че използваш. Разкажи на приятелите си довечера. А може би дори имаш познат, който работи в медия!


Иноватор


Имаш идея? Изпрати ни я!

 

 


Банкова сметка:
ПИБ София, офис бул. Арсеналски
Банкова сметка: BG 79 FINV 915 01 00 00 48 043
Банков код: FINV BG SF
Титуляр: Фондация "Заедно - общуване за подкрепа и развитие"
 

User login

Проект на Фондация ЗАЕДНО